Så underbart...

Jag måste bara säga att jag trivs så fruktansvärt bra i mitt nya hem. Jag har än så länge inte ångrat en sekund att jag flyttade. Det här är MITT hem. Eftersom jag aldrig riktigt trivdes i huset jag och Erik bodde i så har jag heller inte känt att det varit MITT hem. Men nu hag jag ett eget hem, där JAG får bestämma precis hur jag själv vill ha det.

Varje dag bara längtar jag tills jag får komma hem. Och nu när man fortfarande har kartonger lite här och var går man och småplockar lite hela tiden!!

Just nu ikväll har jag satt mig i soffan med en kopp kaffe från min Martello jag fick på min 30 årsfest. Jag brukar aldrig koka kaffe till mig själv. Men med den här maskinen så trycker jag bara på en knapp och, vips, så har jag mitt kaffe klart...!! I LOVE IT!!


                                  

Älskar verkligen färgen på den... Lila metallic... Fick även en påse med kaffekapslar till, ska kolla på affären om jag hittar fler "smaker" så man kan blanda lite...!!


Kommentarer
Postat av: Zandra

fick du ordning på den nu, så ni slipper sump i kaffet=)

2011-10-12 @ 14:41:11
Postat av: Maria

Nja ordning och ordning. Jag provade igen och då funkade det bara. Men vet inte om jag kanske gjorde nåt fel på den förra...!!

2011-10-14 @ 10:20:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se