Uppsala!!

Som ni märker har jag inte velat blogga på "riktigt" på ett tag. Har haft endel i huvudet om man säger så. Inte haft så mycket att skriva om och det jag har haft i huvet vet fe flesta om vad det är så därför tänker jag inte skriva om det här... Det är ett löfte från en speciell person som jag tänker hålla!!

Hur som helst befinner jag mig i Uppsala hemma hos mamma. Såå skönt att komma bort från allt ett tag, varit mycket på jobbet på sistone med så detta var välbehövligt.

Kom i torsdagskväll, mamma hade hyrt en bil så hon kom faktiskt och hämtade mig på arlanda. Så otroligt skönt att slippa ta bussen vilket jag alltid annars gör när jag ska till henne.

Igår var jag hem till Hella och lilla Moa på både lunch och fika. Fredrik jobbade så jag hann bara vinka till honom när vi mötte varandra när jag var på väg hem.



Sen bar det iväg till gränbycentrum med mamma för lite strosande och mathandling. Blev hemmagjorda hamburgare på kvällen med ett glas rödvin!!



Idag ska jag och mamma bege oss ut till min moster på landet. Det är ett måste när jag är här på besök. Såå skönt att få komma ut dit och bara va!!

Ikväll ska jag träffa en gammal vän jag inte träffat sen jag flyttade ner till Skåne. Elin, och det ska bli superroligt att ses igen!! Återkommer under kvällen!!

                              


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se