15 september

Idag är det ju såklart den 20 september... Och inte den 15 som jag skrev i rubriken... Är hon helt koko i hövve eller tänker ni...?? Nädå, inte alls... jag har stenkoll på vilken dag det är.. Det är ju min och Marcus 10 månaders dag!! Ha ha...!! Mycket viktigt!! Fattar inte att det gått så fort bara!!

              

Och nu till varför rubriken har så konstigt datum!!
Jo för att den 15 september i år hade jag ettårsdag... Jag skrev det i ett tidigare inlägg, just då den 15 sept. men hann inte blogga om det just då och sen har bara tiden runnit iväg. Jo det var ju såklart 1 år sen jag gjorde min gastric bypass!!
Vilken resa det har varit!! En fantastisk resa!! Jag har sammanlagt gått ner 54 kg. Det är ju för fanken en hel människa och ändå vill jag gå ner minst 15 till... Så det gäller att ligga i!!
Livet har ju verkligen förändrats enormt mycket på det här året. Jag tycker själv att jag fått mycket bättre självförtroende, jag vågar visa mig ute, mer än jag gjorde innan. Men ibland kommer hjärnspökena över mig. Har faktiskt ett jättetydligt exempel. Jag skulle in i en butik och handla lösgodis till min fest, när jag kommer in där ser jag att det inte är en ända som plockar nåt. Då gick det bara inte, jag KUNDE INTE handla det där jäkla godiset, även fast det egentligen inte var till mig själv. Så jag gick ut därifrån igen, utan godis...!! Det som kom över mig var att folk därinne skulle tycka att "du som är så tjock ska väl inte köpa en massa godis..." Jag vet, sjukt, men den bittra sanningen!! Men annars är jag sååå nöjd!! Får väl helt enkelt jobba med mig själv lite där!!

              
                                        Det var nästan precis ett år sen...

              
                                                                I lördags...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se