Wihiiii...

Idag har jag flyttat in en del i min fina lägenhet!! Packade in 4 stora kartonger och lite till i bilen i morse för att sen köra direkt till längeheten efter jobbet. Jag slutade tidigt idag så det passade ju alldeles ypperligt...!! Ska försöka göra det varje dag nästa vecka. Jobbar visserligen bara måndag tisdag och onsadag nästa vecka, men dom dagarna kan jag köra på!! För sen har jag nog massor att packa klart här hemma...!!

              


Efter lilla besöket i lägenheten drogs kosan till IKEA... Det är lite sånt jag behöver till både mitt gamla och mitt nya hem. Köpte bland annat en taklampa jag ska ha ovanför köksbordet. Man kan säga att jag fick den av mormor och morfar i 30 årspresent. Fick 500 kr av dom så det passa bra.

                            
                                                     MASKROS

Tycker den här är så jäkla häftigt....!! Och tror ju såklart att den kommer passa ovanför mitt köksbord!! Vi får väl se...!!

Tiden bara rusar fram och jag känner inte riktigt att jag hinner med. Om lite mer än en vecka så bor jag inte längre här. Det är väldigt blandade känslor att lämna huset såklart. Men jag vet att en STOOOOR sten kommer att falla från mina axlar den dagen jag inte har kvar mitt hus. Det är så fruktansvärt mycket att göra med det som jag inte kan hantera själv. Lägenhet passar mig bäst för tillfället, få starta om livet på nåt sätt.


Det behöver jag!!




Kommentarer
Postat av: Mojjan

Puuuuusssssssss.

2011-09-30 @ 08:03:01
Postat av: patrik

E du kanske ska flytta in först innan du börjar handla en massa grejor..... shoppaholic...... he he

2011-09-30 @ 12:23:58
Postat av: Maria

Hållen si flaben haben Pötrik...

2011-10-02 @ 11:07:30
URL: http://marythebean.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se