Thailand dag 5

Jaha... Idag drog vi INTE ner till stranden det första vi gjorde. Utan idag blev vi upphämtade av pappa för en tur till "under water world". Och där var det ju precis som det låter. Livet under vattnet!!

              
              
              

Det fanns en hel del fula fiskar där... Men väldigt vackert att titta på. Rätt häftigt när man gick där i tunneln och en eller två hajjar simmar rätt ovanför en. Tyvärr var dom inte som väluppfostrade och stannade upp när jag ville ta ett kort så det blev ingen bra bild på nån haj eller rocka... Blev mest på dom där stora fula bumlingarna som var som förstelnade i vattnet...!! Ha ha...!!

Efter den lilla trippen blev det återigen stranden för mamma och mig...!! Jag menar, brännan måste ju bättras på!!

              
Shit va roligt man kan ha... Om sanningen ska fram så måste jag VARJE gång jag ska ta en bild på mamma säga "håll käften". Då börjar hon asgarva. Hon har fått för sig att hon ska prata HELA tiden när man ska fota henne för att man ska se naturlig ut på bilden. 

              
                Naturlig bild... Släng MIG i väggen tack!! (Sorry mamma, jag var tvungen)

Men stranden var det ja...!!

              
Nej men jag längtar absolut inte tillbaka och bara få ligga där på stranden, kanske ta mig ett dopp då och då, sätta mig i solstolen, ta mig en bacardi lemon eller kanske en färsk frukt... Nej jag längtar verkligen inte tillbaka, hur kan ni tro det...


På kvällen mötte vi upp pappa igen. Lin hade åkt till sin shop i Bangkok så vi fick roa oss utan henne. Tråkigt, men det gick det med. Vi träffades utanför en svenskägd restaurang som heter AKVAVIT. Supergod mat och uuuuunderbara drinkar...!!

              
Jag åt plankstek, och gud så ljuvligt god den var. Men såååå mycket mat!! Kan ju i och för sig ha och göra att jag hade en liten drink som plaska i magen och tog plats... Inget bra!! Men men...


Kommentarer
Postat av: Mojjan!

Men what the fuck..... unge.

2012-02-01 @ 14:13:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se