Härlig söndag...

Känns bra med den här söndan... Jag har fått en del gjort faktiskt. Fast samtidigt har jag inte slitit som ett djur då jag ändå legat och slappat i soffan emellanåt... Hunnit med en och annan film och bara njutit av dagen.

Hade som sagt tvättstugan i morse/förmiddan. Det är ju så tråkigt men det är ju så skönt när det är gjort. Jag får ju allt rent på en gång. Och även torrt. Till en början bara rådissa jag torkrummet som finns. Gick inte ens in där, utan jag slängde ner den blöta tvätten upp till lägenheten och hängde upp den här hemma. Men jag testade att hänga tvätt där en gång och nu använder jag den jämt.. HALLÅ... ALLT BLIR TORRT!! Snacka om bra torkrum... Där jag bott innan fick man ändå hänga upp tvätten i lägenheten trots att den hängt i torkrummet...!!

Och när jag ändå hade ångan uppe så plocka jag undan julen. Hade inte så mycket så det gick ganska snabbt. Från mitt mobilinlägg la jag upp en blomma, kan meddela att ALLA blommorna med samma utséende är kastade nu... Ska köpas nya efter Thailand...!!

Var ner med lådan med julsakerna till källaren och passa på att släpa upp mina flyttlådor, släpade dom ut till bilen då dom behövs på mitt jobb... Skönt att dom kommer till användning.

Just nu har jag en önskan...

                                         

Önskar väääldigt mycket att jag hade en sån här just nu... Inte roligt att diska. Det är lixom ingen annan som gör det härhemma så därför samlas disken på hög... Inget vidare inget vidare...!! Bara att ta sig i kragen och diska då... För jag har ju ingen diskmaskin än... Och det är ju ingen annan som gört åt mä...

Ni hittar mig vid diskbänken resten av kvällen...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se