Thailand dag 3

Jaha... Då fortsätter vi på vår lilla tripp...Idag är det lördag den 14 jan. Efter frukosten gick vi tillbaka till rummet för att packa. Vi var tvugna att byta rum, nåt som vi visste redan innan vi åkte. Vi packade och ställde i ordning allt så att hotellpersonalen sen skulle flytta våra saker tills vi hade kommit tillbaka från stranden. Lyxigt liv eller... Ha ha!!

              
När vi kommer tillbaka från stranden så hade personalen sagt fel dag till oss... Så vi fick inte flytta. Det var bara att leva i kappsäck i ytterligare ett dygn... Men allt går bara man vill...!!

Efter vårt dagliga besök nere på stranden så satte vi oss i vanlig ordning på hotellet och drack goa drinkar!!

              
 Skååååål.... Som sagt Lennart kommer inte att intagas på den närmaste tiden... FY FAAAAAN...

Efter att vi duschat och fixat oss så drog vi in till Pattaya...
För att komma dit så tog man nåt som heter Bathbus. Supersmidigt. Fanns precis överallt och det var bara att hoppa på, nästan i farten, ha ha, man åkte dit man ville och då plingar man så stannar han och man hoppar av, betalar föraren ca 20 bath = ca 4 kr. Men sen är det ju inte alltid föraren kör dit jag vill, märker man det får man hoppa av och ta en ny. Som sagt det KRYLLAR av såna så det var aldrig nåt problem!! I och med att det var vår första tur så visste vi inte riktigt var han skulle köra, han körde in på en massa smågränder ena mindre än den andra, vi titta på varandra och tänkte att vi snart skulle bli sålda för vit slavhandel i Afrika eller nåt... Shit, vi trodde aldrig vi skulle komma fram!! Ha ha!!

              

När vi hoppade av bathbusen så det första vi gjorde var att stöta på några som vi träffade på pappas MC-klubb kvällen innan. Vad är oddsen för det lixom.  I stoooora Pattaya och vi bara hoppade av på måfå. Sjuuuukt!! Det visade sig att dom skulle iväg och äta med hennes föräldrar, som även dom vi träffade dagen innan, på ett ställe som heter BeefEater. En svenskägd restaurang och som serverade goda kötträtter. Sviiiinigt god mat och mycket trevlig personal. Gjorde ju inget att ägaren var snygg med... Ha ha!!

(Har en bild från den kvällen men vet inte om jag får lägga ut den för dom personerna... Så ni får helt enkelt föreställa er... Ha ha ha)

Efter maten skildes vi åt och mammas och min shoppingrunda började. Vad jag kommer ihåg så hittade vi inte så mycket just den kvällen. Allt var så stort och så mycket folk så det tog ett tag för oss att aklimatisera oss så shoppingen kom inte förrän senare.

Väl hemma bara dog vi i sängen...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se