En dag i Helsingör

Jahapp... Då var den första semesterdagen till ända... Men vad gör väl det. Jag har ju så många kvar... Och dagen spenderades första halva i soffan för att försöka få bort min huvudvärk. Den gick över och jag tog även en tablett för att förebygga...!!
 
Jag och Zandra körde in till Helsingborg för att sätta oss på Harrys och ta en lunch. En liten miss blev det, men ack vad bra det blev ändå. På bordet stog det menyer. Läste och valde en klassisk toast skagen, Zandra valde dagens lunch som var medelshavsbiff med tzatziki till. Bara det att min var ju enbart en förrätt. Hade jag tänkt ett steg längre hade jag ju fattat det, men på menyn stod det bara luncher och då tänker jag att även detta är kanske en macka med toast skagen på så den blir lite mer lunchaktig. Kostade dessutom bara 10:- mindre än dagens. Men ICKE. Det var en liten liten förrätt... Ha ha ha!! En miss men ack vad bra det blev, för jag blev mätt av det och tur var väl det.
 
 
Efter lunchen tog vi oss in på knutpunkten för att ta färjan över till Helsingör. Hur mysigt som helst att bara strosa omkring. Titta i lite butiker och innan vi åkte hem köpte vi oss en varsin glass.... (Japp, för er som hänger med i det interna här så fortsätter jag säga som jag alltid sagt, en varsin glass, det är min dialekt och den tänker jag behålla...!! Ha) Vi hittade dessutom vin som vi köpte och bröd. Moffebröd...
 
Så i morgonbitti kl 9 kommer Zandra och Olivia hit på lite sommarfrukost och käkar Moffebröd med mig.
 
Vinet vi köpte får man beställa här i sverige så vi blev överlyckliga när vi hittade det där.
Köpte 3 flaskor så man har i förrådet nu när även värmen kommit till Sverige!! Hoppas för allt i världen det håller sig såhär...!!
 
Väl hemma och efter jag käka middag tokslockna jag på soffan UNDER filten och vakna genomsvettig kl 22. Oops... Men vad gör väl det. Behöver ju inte hasta mig i säng...!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se