Fredagkvällen...

Då äntligen kommer ett litet inlägg av vad jag har haft för mig i helgen...
I fredags var det galej hemma hos Ronald och Roger i Helsingborg. Hur trevligt som helst. Kanske lite för trevligt för min del... Hrm...!! Den där ljusröda saften jag fick i glaset gjorde mig så glad och fnittrig, till och med lite snurrig... Konstig saft det där...!!
Det var ju så klart Ronald och Roger, jag och min Roger (han kom dock lite senare), Rikard och Zandra och Sandra, hennes Patrik var dålig så han stanna hemma.
 
Vi hade med oss all maten själva som en liten överraskning. Nu visste Ronald att vi alla skulle komma, men Roger (jag vet, skit jobbigt, han heter oxå Roger) visste inget, och allt blev verkligen superlyckat.
 
Vi satt och snacka en massa och käka och hade det allmänt trevligt... Och som sagt... Den där saften var vääääääldigt god...!! Ha ha ha!!
 
I väntan på maten får man ta vad man har... Ha ha!! Näe, såklart inte, men efter det här goset satt jag och nös en hel del, men hon är ju så söööööööt så jag kan ju inte låta bli att gosa...!!
 
                         Japp... Som sagt... Saften var väldigt god...!! Mohahahaha....
 
Och sen äntligen kom ju mitt lilla hjärta...
 
Sen var det ju såklart dags för ett litet dopp i den varma bubbelpoolen... Men satan i gatan så skönt det var... 39 grader varmt vatten säger väl ingen nej till...!!
 
                                                  Men hur skööööönt var inte detta!!
                                   Och självklart saften i högsta hugg...!! Ha ha ha
 
Tillslut var man tvungen att gå upp så vi inte skulle svettas ihjäl, för fy så varmt det var. En annan som var så svinkall om fötterna innan man hoppa i plurret kände hur det började bränna i tårna. Men de tinade upp i allafall...!!
 
                           Sen bra ka helvetet lös... Men ack vad trevligt vi hade...!!
 
Tack för en super rolig kväll... Och Ronald, du var med även fast man inte kan tro det... Du var inte med på en enda bild...!! Synd jö...!!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se