Lördag

Jaha... Vilken dag... Dagen började med att min Roger åkte hem redan kl 8 i morse då han skulle iväg på annat idag. Tråkigt, men man kan ju inte alltid få som man vill... Samtidigt bra för min del då jag verkligen behövde ta tag i min lägenhet. När han åkt hade jag tänkt sätta igång.
Trodde jag... Gick och la mig en stund till och skulle dra mig lite och vaknar igen kl 13... Mäh, ja ni läste rätt, ni behöver inte gnugga ögona... FÖR I HELSKOTTA KLOCKAN ETT...!! Herreguuuuuud, så länge har jag väl inte sovit på år och dar...
Det var ju bara att kasta sig ur sängen och sätta igång här hemma.
 
Har röjt i klädkammaren, sovrummet, hallen och köket. Fått undan sånt som jag inte riktigt haft plats till. Stuvat om lite. I morgon (beroende på väder, är det sol vet jag inte om jag vill hålla mig inne) hade jag tänkt rensa bland mina kläder i byråerna. Nu jäklar ska det bli ordning och reda på torpet.
 
I onsdags var jag på IKEA, köpte lite olika ramar till min tänkta fotovägg. Jag är långt i från färdig men satte i allafall in några av mina foton idag och la ut som exempel på golvet...
 
Som sagt, långt ifrån klart!! Men i allafall en bra bit på väg...
 
Sen måste jag ju bara visa... Var på ICA idag och handla, sprang då på den här lilla flaskan...
 
Var ju tvungen att testa. HATAR alla dessa små flugor som finns ÖVERALLT i hela lägenheten... Även om man är noga med att skölja rent och hålla efter så finns dom ändå...!!
 

Kommentarer
Postat av: Maria O

Nä, men det är lugnt... Jag kan väl slänga in en kommentar här själv då så det ser ut som att NÅN i allafall läser min blogg...!! Ha ha ha!!

Näe, jag är inte bitter...!!

2012-07-08 @ 09:59:17
URL: http://marythebean.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se