Tadaaaa....

Försök så gott det går att lägga chocken över att jag är tillbaka och bloggar igen... Det är fasen inte lätt men försök i alla fall... För here I am och jag är tillbaka med RÅGE!! Ha ha ha!!

Finns väl ingen speciell tanke med mitt blogguppehållande mer än att tiden inte riktigt räckt till... För det är ju nämligen såhär att jag ju gått och blitt nykär... Jag är sååå glad!! Och det känns fantastiskt...!! Och dessutom en perfekt årstid att vara nykär på... Det pirrar i magen och det spritter i kroppen... Känns hur bra som helst!!

Jaha... Vem är då den där andra lyckliga då... Jo förstår ni, han heter Roger. Han bor i Malmö och det gör ju det hela återigen lite jobbigt när man inte kan träffas när man vill. Men tycker ändå vi fått till det och träffas rätt så ofta ändå. Alla tillfällen roffar vi åt oss...!!

Ett gemensamt intresse vi har är att fota... Så det har blivit en hel del fotande på sista tiden, vilket ju är såååå roligt!!

Bilderna får tala för resten...

              

              

              

              

              

              

               

              

              

Har massor med bilder... Men tror ni blir lite uttråkade av att se alla...

Jag är hur som helst lycklig och glad vilket jag hoppas syns... För om inte annat så kännd det i hela kroppen!!

Nu ska jag lägga mig på sofflocket och återställa mitt balanssinne... Var på galej igår vilket var svinkul... Har inte haft såhär kul på väldigt länge...!! MÅSTE göras om snart igen!!


Kommentarer
Postat av: Mojjan

O vilka fina bilder, ser fram emot att se resten snart.

2012-03-31 @ 16:34:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se