IKEA

Idag har jag och Zandra varit på IKEA... Har äntligen hittat lite utemöbler till min "STOOOOOORA" balkong...!! Har typ ingen balkong så därför måste jag planera in i minsta detalj...!!

Har gått och funderat på att jag vill ha en bänk som man kan förvara saker i. Som en låda men som man ändå kan sitta på. Har inte hittat nånstans, men som sagt. Äntligen hitta jag på IKEA!!

ÄPPLARÖ Bänk med förvaring IKEA Förvara trädgårdstillbehör såsom trädgårdsredskap och krukor.
Älskarn... Inte så superrolig att montera ihop dock... Måååååånga fula grodor har hoppat ur truten ikväll och den är fortfarande inte klar... Får skylla på ljuset att jag inte ser mer, eller nåt...!!

Men, jag kan ju inte bara ha en bänk...

ÄPPLARÖ Klappstol IKEA Förbättrad och mer slitstark ytbehandling; tål utomhusbruk under en längre tid innan det måste laseras om.

En stol måste man ju ha såklart...

ÄPPLARÖ Slagbord IKEA Förbättrad och mer slitstark ytbehandling; tål utomhusbruk under en längre tid innan det måste laseras om.

Och så självklart ett bord... Köpte ett slagbord som man kan fälla ner klaffar på båda sidorna så den tar noll plats. Och fälls upp när man ska anväda det...

Alla möblerna är från en och samma serie, ÄPPLARÖ...!!


Åhhhh vad jag längtar till sommaren nu...!!
Just nu känns det som sommaren försvann lite lätt...!!

Aja... Nu är det snart sängdags... I morn slutar man tidigt och då hoppas jag på fint väder så man kanske kan städa sin lilla balkong...!!

Häpp häpp....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se