Skruvat lite...

Var till IKEA i veckan och inhandlade nåt jag tänkt på länge. Vääääldigt länge men inte fått tummarna loss till det tidigare... Min klädkammare ser FRUKTANSVÄRD ut. Men nu ska det bli ändring på det. Har nämligen gått och köpt mig 2 st ALGOT förvarings lådor.
 
 
Perfekta att ha i garderoben eller som i mitt fall, inne i klädkammaren. Så min förhoppning är att få lite ordning på torpet nu. Vinterskor i en låda, sommar skor i en, handväskor och annat krafs som man har men ändå inte vill göra sig av med i några andra lådor. Åhhh vad jag längtar till det är klart.
 
Men jaha, vad är det här att blogga om tycker ni. Jo det ska jag minsann berätta för er... För som ni vet så har jag lite, eller nej vänta, inte lite, jag har JÄVLIGT ont i mitt revben. Men kan jag låta bli att skruva ihop dessa lådställningar för det?? Näe... Precis. Det går ju inte... Så jag grabbar tag i insektsnyckeln igårkväll och börjar skruva, tappar "nyckeln" böjer mig låååååångsamt ner för att ta upp den med ett "litet" konstigt ljud som kommer ut från min mun, typ AAAAAJJJJ.... Får upp "nycken" och börjar skruva igen, vad händer... Jag TAPPAR DEN IGEN, OCH IGEN OCH IGEN... Men vad är det här... Bara för att jag är halvt invalid så hamnar ALLT på golvet...
Vad har gud emot mig just nu?? Det kan man ju undra. För det har suttit i hela dagen även på jobbet idag. ALLT hamna på golvet. Nycklar, pennor, plåster... Ja, ALLT!!
Suck... Kanske får gå och lägga mig och dra täcket över mig så jag är pigg och utvilad till i morgon...
 
                                          FÖR DÅ ÄR DET ÄNTLIGEN FREDAAAAAAG...!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se