Land och rike RUUUUUUNT...

Men hur jävla svårt kan det va?? Jag har hittat ett par byxor som jag bara älskar. Har lite svårt att hitta sköna byxor men som samtidigt är snygga. Och hittade ett par svarta på VERO MODA. Bara älskar dom och skulle lätt kunna ha dom dygnet runt.
Nu vill jag ju såklart ha fler i andra färger. Bland annat ett par i korallrött.
 
Hur snygga är dom inte så säg.
 
Nu till mitt problem. HITTAR INTE I MIN STORLEK NÅGONSTANS.... Hur störigt är det??
Har varit på Väla ett X antal gånger och plågat expediterna där och frågat gång på gång efter min storlek. Det var till och med en gång då expediten kom ihåg mig och sa att dom inte kommit in än... Skämdes ju något då kanske, MEN VAFAAAAAAN... Ska nog ha matuppehåll nu i några veckor så kanske jag kommer i dom storlekarna som finns... Ha ha ha... Det skulle ju jag vilja se att jag klarar!!
 
Jaja, bara att jaga vidare till några andra brallor... INGET ROLIGT ALLS...
 
Men hörrni vilket I-Lnadsproblem, verkligen!! Ha ha ha!!

Kommentarer
Postat av: Helen

Hallå kolla om de finns i trelleborg för då kan jag shoppa dom till dig o skicka det brevledes. Ha en fortsatt bra dag. Kram

Svar: Tack HelenVad gulligt av dig. Jag kan absolut höra. Men misstänker att dom brallorna inte finns i min storlek över huvudtaget!! Tråkigt men sant!! :(
Maria

2013-04-29 @ 14:08:36
Postat av: Helen

Kolla o finns dom så lägg undan dom i mitt namn Helen Holm så fixar jag detta. Ha en fortsatt bra dag. Kram från Trelleborg :-)

Svar: Tack vad gullig du är. Jag har faktiskt bett dom på Väla att kolla upp detta lilla dilemma till mig. Så jag hör i så fall av mig. Ska kolla med dom på Väla annars ringer jag Trelleborg och hör av mig till dig!!Tack tack!! Kram...!!
Maria

2013-05-02 @ 09:35:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se