Veckorna går snabbt...

Fasen alltså!! Var har den här veckan tagit vägen?? Svisch sa det så var det återigen söndag. Och INGET blogginlägg på hela veckan!! Hur har ni bara överlevt?? Knappt jag gjort det måste jag säga...!!
Hänt en hel del i helgen måste jag säga. I fredags for sängen ut med hövve först... Eller så var det bara så att nån nappat på den på blocket och köpte den.
Det var äntligen nån som nappade men ville bara ha madrasserna. Så nu för tiden ligger man på en luftmadrass fram till flytten!! "Men ingenting är omöjligt" som Gunde sa. Det är 25 dagar jag får hålla ut!!
 
Fast jag måste säga att jag har det riktigt mysigt ändå. Till och med en liten fårskinnsfäll som ligger nedanför luftmadrassen. Ha ha... Man får göra det bästa utav det!!
 
På kvällen var jag, Roger, Rikard och Zandra med Olivia på Asian Kock och käkade mongolisk buffé. Supergott var det. Vi hade aldrig varit där innan och kan tänka mig att det inte blev det sista besöket!!
 
 
På lördagförmiddag var jag och Zandra på gymmet. Varit förkyld i veckan så där blev ingen träning men i lördags slog vi till... Och jag måste säga att jag blev ritkigt impad av mig själv. Jobbade på löpbandet!! För första gången in mitt liv kunde jag jogga, det har ALDRIG, jag upprepar A L D R I G  hänt tidigare!! Lite stolt är jag allt...!!
Lördagkväll var det middag hos Patrik och Sandra. Alltid lika gott och trevligt!!
 
Idag söndag var jag uppe med tuppen... Eller ja, fick ett sms kl 8 att kl 9 blev jag hämtad!! Mycket riktigt, 9.00 får jag ett sms att Rikard, Zandra och Olivia var på väg till mig. Vi skulle iväg på kosläpp i Östra Ljungby.  Har aldrig varit på det innan men tänkt många gånger att det hade varit kul...!!
 
 
Idag har vi även varit på kalas för Birgitta som fyller år. Härligt att få träffa alla och alla barn. Det har ju blitt en hel del barn i familjen kan man säga. De ynglar av sig!! Ha ha...!!
 
Ja som ni märker har jag haft en fullspäckad helg. Inte blivit mycket packande med andra ord. Ha ha!! Men vad gör väl det. Har ju 25 dagar på mig!!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Carolina från Helsingborg

Vad betyder kosläpp? Mvh Carro

Svar: Det betyder att bondgårdarna släpper ut kossorna på bete för våren. Kossorna brukar bli spritt språngande galna av lycka så dom hoppar och springer som aldrig förr i hagen. Och det är ganska kul att se. Gå in på skånemejeriernas hemsida och kolla var det mer finns kosläpp. Finns runt om på olika bondgårdar!! Väl värt ett besök!!/Maria
Maria

2013-04-15 @ 07:37:11
Postat av: Carina

Det är så härligt att läsa din blogg, du är så glad och positiv jämt. Lite skillnad från min...hahaha=))

Svar: Nämen gulledig Carina...!! Tack!! Men kan det vara för att jag alltid (Ok, läs OFTAST) är på bra humör!! Men tack så mycket!!
Maria

2013-04-18 @ 15:05:53
URL: http://carinaahlstrom.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se