Drömljus

Ikväll efter jobbet körde jag direkt till Helsingborg för att möta upp Rikard, Zandra och Olivia. Vårt mål ikväll var ljusfestivalen som just nu är uppriggad i stan. Har aldrig varit där tidigare år men iår slog vi slag i saken och åkte dit och titta.
Vi gick bara en liten del utav den, men där fanns en utstakad väg man skulle gå om man hellre ville det. Det var riktigt kallt ikväll, en sån riktigt bitande kyla så när man kom hem och fick i sig lite mat var det gott sen med en kopp kaffe. Mina fötter är fortfarande iskalla trots att dom är nerstoppade i ett par raggsockar...!!
 
Här kommer lite bilder från kvällen, tagna med mobilen så kvaliten är därefter...!!
 
Hängde gigantiska kristallkronor utefter Södra Storgatan. Flera stycken. Och följde man dessa kom man in på en bakgård (sista bilden av dom 3 ovanför) som vissa dagar serverade champagne...!! Men inte just ikväll såklart...!!
 
 
 På det huset i bakgrunden så spelades emellanåt ett jättehäftigt ljusspel. Dom spelade hög rockmusik samtidigt som hela huset blinkade i takt till musiken. Svårt att få med på bild och jag är ju så otecknisk så jag har inte en susning om hur man lägger upp en film här på bloggen. Det får bli ett senare projekt...!!
 
 En gigantiskt lysande blomsterbukett såhär lagom till Alla-hjärtans-dag...!!
 
Det var det det...!! Helt klart värt att gå och frysa en stund. Snart kallar nog sängen för att verkligen få upp värmen!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se