GÖTEBORG

I helgen har vi varit i Göteborg. Men hur skönt var inte det då. Om så bara för en natt så är det så skönt att bara få komma bort och bli lite bortskämd. Ja menar, man bor ju inte på hotell var och varannan dag precis.
 
Det var jag och Roger, Rikard och Zandra och så var tanken att Sandra och Patrik skulle med. Tyvärr blev det ändrade planer precis innan avfärd. Patrik blev dålig. Riktigt dålig. Så Sandras syster Linda fick hoppa in som ersättare. Men tror inte hon var så ledsen över det.
 
Kom upp till Göteborg och kunde checka in strax innan kl 16. Det var inte det lättaste att hitta i den där sta´n, tror jag höll andan från det vi körde in i göteborg fram tills vi hade parkerat. Nästa blå i huvet...!! Ha ha...
 
Vi bodde på Gothia Towers precis bredvid Lisseberg. Riktigt fint hotell och jättefina rum. Väl på rummet fick vi ett varm välkomnande...
 
Ha ha ha... Inte var dag man blir välkomnad av en TV...!!
 
Underbara hotellsängar...!!
 
Panoramautsikt från hotellrummet...!! Nedanför var mässhallarna för diverse mässor. Just nu var det båtmässa.
 
När vi njutit av ustikten en stund från 13:de våningen, jag upprepar, TRETTONDE VÅNINGEN... Oh my god va högt... Så var det bara att hoppa in i duschen och snofsa till sig.
 
För kl 17 var det då dags för kvällens middag.
Till förrätt serverades en lax och pilgrimscarpaccio (och ja, jag googlade fram namnet, ha ha) med blomkålspuré.
 
Till varmrätt, kalvfilé med potatis och prästostkaka. Men HUR GOTT VAR DET DÅ??
 
Och till efterrätt fick vi vitchokladmousse med hallonsorbet. Mmmm....
 
 
Efter middagen var det dags för resans mål. Vi skulle till Göteborg för att se Galenskaparna och after shave. Men snacka om att dom var bra...!! Skrattmusklerna fick sig en törn vill jag lova. Det var sällan man inte skratta...!!
 
 
 
 
(Man fick ju då inte fota under tiden så jag fick låna några bilder från nätet)
 
Kan varmt rekommendera den här föreställningen. Riktigt bra och hur rolig som helst.
 
När vi kom tillbaka till hotellet åkte vi upp i himlen, eller ja, i alla fall till Heaven 23. En bar som låg högst upp på 23:de våningen...!! Där hade vi hört att dom serverade svingoda strawberry daiquiri. Sagt och gjort, vi beställde in varsin drink och dra mig baklängen på en grusad gång så god den var... Hade LÄTT kunnat dra i mig några såna. Men det blev en, pengarna ska ju räcka resten av månaden om man säger så...!!
                                                  Sveriges högst belägna godaste drink...
 
När glaset var tömt hamna jag och Roger i säng. Eller alltså ja, vi sov i samma säng och slockna på två röda...
 
Och alla vet ju vad det bästa med att bo på hotell är. HOTELLFRUKOSTEN...!! Men dra mig baklänges IGEN... Där fanns ALLT... Jisses vad det var svårt att välja. Men en sak som jag bara skulle ha...
 
 
Nygräddad med grädde och sylt... Men skojjar du eller?? En ny favorit på frukostbuffén...
 
 
Nu är vi hemma igen och bara slappat resten av dagen...
 
Tack alla kära vänner för en underbar helg. Och synd Patrik att du inte kunde följa med. Vi ägnade faktiskt några tankar till dig...!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se