Fortsättning på föregående inlägg...

Tänkte berätta hur det gick med mina stövlar som pajja. Kom ju hem en dag nu i veckan och känner, på kylan på foten, att stövlen gått sönder...!!
 
 
Riiiiktigt störigt när man lagt mycket pengar på ett par, som jag trodde, bra vinterstövlar. Det är dom, det vet jag. Men som vanligt får jag väl tag på måndagsexemplar. Vi har ju bara exemplet på min mobil, men det är ju en historia för sig.
 
Som tur var så hittade jag kvittot. Datumet var stämplat 15/12 ALLTSÅ inte ens en månad sen...
Men jag gick tillbaka till butiken och ber om att få reklamera. Inga problem, det var helt ok. Fick ett par nya istället. So far so good.
 
MEN...
Upptäcker att dom rear ut mina stövlar nu på halva priset vilket gör att även jag vill ha dom nya på halva priset. Men det fick jag såklart inte. Tills Zandra sa till mig att be om ett presentkort i stället för att sen kunna köpa dessa på halva priset sen. Visst, jag fick mig ett presentkort och bad sen att få köpa stövlarna igen... Men där gick jag bet. Nä, det gick inte...
 
Då tog Zandra ton i butiken och började argumentera SOM FAN, Ha ha ha... Vad skulle jag göra utan henne. Zandra menade på att jag har ju fått ett presentkort och vill handla ett par stövar i butiken. Sen att det råkar vara just dessa stövlar kan ju vara ren slump. Men just dessa fick jag inte handla på halva priset, men gärna allt annat.
Då menar hon att om jag kommer tillbaka till butiken nån timme senare och vill köpa mig ett par vinterstövlar så får jag köpa precis vilka jag vill utom dessa.
 
Förstår att hon går ju fetback på detta, men jag känner ändå att kunden alltid har rätt...!!
 
Om 10 kunder skulle komma in samma dag och reklamera olika skor och stövlar, och ville göra samma sak som jag, alltså köpa tillbaka dom på halva priset, säg mig då en sak. Hur F A N skulle hon kunna hålla reda på alla dessa, att den lämnade in dessa så hon får inte köpa dom, och han får inte köpa dessa för han lämnade in dessa. Men ni hajjar väl...!!
 
Men efter Zandras underbara argumentering så har jag ett par nya stövlar... PÅ HALVA PRISET...
 
 
OCH har ett presentkort hemma på resterande summa som jag kan handla snygga vårskor för...!!
 
Ha ha ha!! Yes...!!
 
                                                KUNDEN HAR ALLTID RÄTT!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se