Pappa & Lin

Den här helgen har jag och Roger haft besök. Min pappa och hans fru Lin är här i  Sverige och vad passa sig väl då bättre än ett Skånebesök!! Sagt och gjort drog dom kosan hit och hälsa på oss!!
 
Hur kul som helst att få lite besök. Det är ju inte direkt var dag vi träffas eftersom dom är boende i Thailand. Man kan ju inte direkt kvista förbi på en kaffe bara sådär.
Dom kom hit hem till oss i lördagseftermiddag för att få se hur vi bor. Fick lite presenter i form av färsk hemma odlad dill, självklart lite Leksands knäcke (då han är från Dalarna) och även svartpeppar från Kambodja. Skrev visst lite fel på Insta då jag skrev från Thailand. Aja, nu blev det rätt i alla fall!!
 
På kvällen drog vi ut och åt på restaurang, Mölle Expressen i Helsingborg. Där käka vi lite buffé och pappa och Lin åt fisk vilket även den såg god ut.
 
Och det roliga med den här båten, som man sett åka förbi här ett X antal gånger utan att egentligen tänkt på det, är att pappa visste precis vad det var för fartyg, var den kom ifrån OCH, håll i er nu, han visste till och med vem som styrde hela kajutan!! Det ni...!!  Ha ha ha!!
 
 
Efter middagen åkte vi till deras hotell och tog oss var en drink. Fotografen var dock något darrig på handen dock, där av suddig bild!!
 

Dagen efter åkte jag och Roger in till stan för att äta hotellfrukost tillsammans med dom. Hur gott som helst och såååå värt det!! Självklart åkte den lilla pannkakan ner i magen med!! Ha ha!!
Jag måste vara LÖLJLIGT förstjust i pannkakor.
 
Efter frukosten drog vi iväg på dagens äventyr. Vi körde mot Höganäs och Mölle, körde igenom lite småbyar just för att slippa dom större vägarna. Är det sightseeing så är det. Vi gjorde ett stopp på Saluhallen i Höganäs. Där köpte jag lite spättekaka till dom och till oss köpte jag jättegod hallonmarmelad med mörk choklad och muscovadosocker i. Mmmm...!!
 
Efter saluhallen drog vi vidare mot Mölle och gjorde ett stopp vid Ellens Café. Underbar utsikt, vi hade tyvärr inte vädergudarna på vår sida men det gick ändå. När vi skulle hem sken solen dock och vi fick några soliga bilder i alla fall.
 
 
 
På vägen hem stannade vi vid utkiksplatsen och hade underbar utsikt över hela Mölle.
 
 
På kvällen var vi ut och käkade igen. Vi hade bestämt oss för en restaurang, Marias Tapas. STÄNGT. VA, på en söndag?? Ok, kollade vidare, Hjalmars kök, STÄNGT. Etc etc... Ja, ni förstår min panik. Det slutade med att vi fick ett bord bokat på Helsing Bar & Matsalar. Det blir bra tänkte jag. Men hallå. Hade jag vetat att där var disco under middagstiden hade jag ALDRIG bokat där (i och för sig hade vi inte så stort val igår då allt annat var stängt). Vi fick verkligen prata högt för att höra vad vi sa.
Men gott och trevligt var det!!
 
♥Supertack för den här helgen. Det var väldigt trevligt och jätteskoj att ni kom ner!! Hoppas vi ses snart igen!!♥
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se