Sköna Söndag...

Haft en bra Söndag idag måste jag säga. Känns som man hunnit med mycket idag men ändå har jag knappt hunnit göra nånting här hemma.
Vid lunchtid åkte jag till Ängelholm och till de gamla jobbarlokalerna för att hämta ett skrivbord jag och Roger ville ha. Det skulle ändå inte användas på det nya stället så då passa jag på att norpa åt mig detta.
 
Iväg till vår nya lägenhet där jag även mötte upp Rikard, Zandra och Olivia som gärna ville se lägenheten. Den blev godkänd så det var ju skoj!!
Iväg med dom igen för en lunch tillsammans. Vi skildes åt sen och jag begav mig en snabbis in på IKEA för att sen återvända till lägenheten där Roger kommit med sitt första lass kartonger.
Vi, eller nej, HAN monterade ihop skrivbordet så det står på plats på torsdag när resten av lasset kommer.
 
Innan vi åkte hem kom Roger på att vi kunde våldgästa Jenny och Jimmy. Sagt och gjort, vi styrde kosan dit och fick en kopp kaffe, dessvärre var inte Jimmy hemma men vi klarade oss bra ändå!!
 
Nu äntligen har jag kommit hem igen, vi åkte på varit håll... Vi har ju lite att stå i kan man ju säga.
 
Idag är det bara 4 dagar kvar tills vi flyttar, fast den här dagen är ju snart slut så man kan ju säga att det bara är 3 dagar kvar. Wihiiiiii...!!
 
 
OK, lite vintrig bild kanske, det är liiiiiite mer vårigt ute, men den ända bilden jag har på huset!!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se