Valborg 2013

Jahapp, först jobbade man till kl 17. Och inte vilken vanlig jobbartisdag som helst. Utan sista arbetsdagen innan flyttlasset går till våra nya fräscha och snygga lokaler. Vilket då innebar att ALLT, varenda pinal skulle vara nerpackad innan vi gick hem. Det var fasen inte att leka med, SAMTIDIGT som vi hade öppet för patienterna. Men skam den som ger sig. Allt gick bra men jag var sjukt sliten när jag gick därifrån.
 
Men det var bara att låta det rinna av sig, för sen bar det iväg till Furulund på fest. Alltid lika trevliga och roliga fester där hos Jenny och Micke!! Och som vanligt sov jag, Roger, Ella och Chrille över. Börjat bli tradition nu att alltid sova kvar på deras fester.
 
Vi grillade såklart och alla var samlade runt grillen...
 
Ha ha ha... Mästerfotografen himself...!!
 
Och som traditionen säger så avslutas det alltid med singstar!! Ha ha ha...
 
Vi hade supertrevligt och jag vill minnas att det inte alls blev så sent/tidigt som det brukar. Skönt tycker jag för en gammal kropp som min. Ha ha ha!!
 
Dagen efter, alltså idag, fick vi en underbar frukost.
 
Men hemmagjorda URGODA pannkakor...!! Mumma...!! Tack Jenny som offrade sig att fixa detta då maken låg utslagen i sängen...!! He he...!!
 
Snodde din bild Jenny... Ooops...!! Men vi ser ju oförskämt fräscha ut  måste jag sänga...!!
 
Sen strosa vi mest ute i trädgården med det underbara trädgården. Micke fick sig en snilleblixt och tog fram sin vespa...!! Cool...!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se