ARG

Nu måste jag bara få kräka av mig. Helgen när jag och Zandra körde till Ullared upptäckte jag att min bil blivit påkörd medans vi gick inne på Gekås o roade oss. Det som gör mig så förbannad är att denne någon är så urbota dum och egoistisk Som inte lämnar några som helst uppgifter på vem denne är utan bara kört iväg som inget hänt. Allt detta har inneburit en sjuherrans massa telefonsamtal. Till försäkringsbolaget för en anmälan, blir sen hänvisad till ett annat försäkringsbolag då jag har så ny bil och har därför en vagnskadegaranti. Ringer dessa o gör även en anmälan där. Då skickas ett brev till Zandra som funkar som vittne för mig som kan tala om att bilen inte var skadad innan. Sen måste ju en polisanmälan göras. Ringer och blir kopplad till Helsingborgs polisen, eftersom jag bor där. Nej nej nej... "brottet" (?) har skett i annat län, Hallands län därför måste anmälan ske där. Ringer dit och pratar med en nöt som säger att jag måste göra anmälan i Helsingborg, ringer dit igen och får exakt samma svar igen. Alltså att anmälan måste göras i Halland län. Just vid det tillfället lacka jag ur. Ordentligt! (Jo även jag kan bli förbannad även om inte många kan tro det) Hann väl knappt säga klart min harang av fula ord så var anmälan gjord. Fick ett diarienr som försäkringsbolaget behöver. När jag slutade tidigare i torsdags körde jag till Bilpartner i Helsingborg för att visa upp skadan. Får en tid nu på måndag. Behöver en hyrbil! Blir hänvisad till mitt försäkringsbolag och ber om detta. Får själv ringa biluthyraren och själv hämta den bilen. Mitt besked från bilpartner ang hyrbil var att det bara var att ringa försäkringsbolaget så fixar dom med det och att det dessutom skulle ordnas så hyrbilen fanns parkerad på bilpartner när jag lämnar min egen. Men ni hör väl vilken jäkla soppa. Förstår om ni inte hänger med. Detta är dessutom en förenklad variant! Verkligheten ser annorlunda ut. Den är värre.... Nu till det som gör mig så förbannad. Allt detta helvete för att någon kört på min parkerade bil och kört därifrån och bara rent ut sagt skiter i det. Och för detta får jag betala 2200 kr. Hade nu inte Zandra varit med som vittne hade min självrisk legat på över 5000 kr. Som sagt, för nåt jag inte har gjort.
God Jul Maria

Kommentarer
Postat av: Helen

Förstår precis hur du känner....jävla idioter som inte vågar stå för va de gör...... Jag blev id-kapade för 2 mån sedan o det har kostat mig massor av komptid o ny låsbar brevlåda mm tur jag han stoppa idioten men det var tillslut uppe i 45000kr allt som de försökte ta krediter på......ä vart är vi på väg 😡😡😡😡😡😡

Svar: Men fy fan Helen. Så fruktansvärt! 45000!!! Håller med, vart fan är den här världen på väg? Man vågar ju snart inte lita på någon.
Och även om man har ett försäkringsbolaget får man ju ändå betala massor i självrisk.
Pengar som jag inte har!! 😢
Man blir så förbannad!
Maria

2014-12-03 @ 20:44:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se