Vad har hänt sen sist...

Nu var det återigen ett tag sen jag skrev. Men livet rullar på o känner att varken tid eller intresset finns där att kunna skriva varje dag. 
 
Jag var ju i uppsala förra helgen. Inget roligt syfte då det var begravning för morfar. 
En jättefin begravning som var enkel. Precis som morfar hade velat ha det. 
Jag o mamma gick in för att titta på kistan o blommorna innan begravningen. Då kom allt över mig. Jag bröt ihop och påmindes om dagen då Erik begravdes. Mindes känslan i magen, det var precis samma känsla i magen nu. 
När jag fått samla mig lite o kramat mamma kändes det genast bättre o klarade begravningen bra. Självklart är det jobbigt men samtidigt så vackert. 
Jag o min kusin Nathalie satt bredvid varandra. 
Det blev till o med så att vi båda fnissade till vid ett tillfälle. Prästen sa nåt om morfar,  och precis då surrade det en fluga i fönstret bakom oss... Precis som att vår, alltid lika retfulle morfar, busade med oss en sista gång!! 
 
 
En dyster dag men samtidigt skönt när det var gjort. Satt och skakade som ett asplöv under hela begravningen medan tårarna bara rann så man var ju helt slut när det var kväll. Utpumpad på nåt sätt. 
 
Resten av helgen umgicks jag bara med min familj. Det var välbehövligt och mysigt. Inga måsten utan bara ta dagen som den kom. 
 
Det behövs det med...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se