Mysig helg

Helgen som var så var mamma här nere på besök. Alltid lika mysigt med mamma på besök. Vi inledde helgen med en god lunch på saluhallen i Höganäs. Kollade runt i dom olika butikerna som ligger runt omkring.
På kvällen kom Rikard och Zandra med barnen på middagsbesök. Lördag var jag och Roger på fest som var planerat sen länge. Riktigt rolig fest måste jag säga. Det var Jenny som anordnat en överraskningsfest för hennes man Micke som fyller 40!
Söndag var jag liiiiite sliten. Men väluppfostrad som man är visades inte detta så tydligt eftersom jag hade kära mor här. Den dagen bara strosade vi runt och fördrev tiden. Måndag hade jag tagit semester och vi begav oss av till Lund. Mamma skulle på utbildning där i 2 dagar. Så medans hon var iväg på sitt satt jag faktiskt på hennes hotellrum och njöt. Det var visserligen bara 2 timmar. Men 2 ljuvliga timmar. Hade köpt med mig kaffe, godis och en tidning. Kröp upp i fåtöljen och bara va!!! I tystnad! Till och med slocknade nån timme tills jag väcktes av mammas knackningar på dörren. Tyckte dom 2 timmarna gick ruskigt snabbt helt plötsligt.
På kvällen gick hon o jag på ett thaihak i närheten av hotellet! Jättegott!
Det var den helgen det! Tänk vad snabbt det går!

Kommentarer
Postat av: Mojjan

Den gick alldeles för fort.

Svar: Kan inte annat än hålla med. O inte tala om Ullared!
Maria

2014-11-13 @ 19:24:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se