Mitt 2014

Idag har jag suttit och kollat igenom mitt bloggarkiv. Vad som hänt under 2014. Man tycker inte att det hänt så värst mycket. Men det händer ju saker precis hela tiden. Den största händelsen och den mest sorliga var i Februari när min älskade morfar gick bort. Det var sorgligt men samtidigt väldigt skönt, om inte annat för hans egen del. Det var inget liv för honom sista tiden då han var sängliggandes.
I mars fyllde min lilla ögonsten Olivia 2 år. Herregud, var det inte nyss hon föddes??
I April blev jag gudmor till Aron, Marinas yngste son som döptes i kyrkan i Höganäs.
Aprils sista dag, dvs Valborg, spenderades hemma hos Jenny och Micke, som vi gjort dom senaste åren faktiskt. Börjar bli en tradition numera.
I början på Juni hade jag en tjejkväll här hemma. Vi hade jättekul och det kändes väldigt lyckat.
Midsommar firades hemma hos Rikard och Zandra. Väldigt trevligt firande med deras vänner som man kanske inte träffar allt för ofta. Sånt gillar jag.
Juli månad betyder semester för min dela detta året. Den tjuvstartades genom att min barndomsvän Kerstin och hennes sambo och barn kom ner från Stockholm och hälsade på. Så himla mysigt att träffas.
Blev riktigt tomt när dom åkt. Jobbade en vecka till och sen var det dags för min riktiga semester. Den var fylld med massor av roligheter. Här kommer massor med bilder från min härliga sommar.
Träffade Carin på stranden och vi bestämde oss för att gå ut och käka tillsallamns, lite planka och vin på en uteservering, det kallar jag sommar...
Passade den här skönheten och hittade på massa bus!
Tog mitt pick och pack och drog till Uppsala. Där skulle jag spendera nästan 2 veckor av min semester. Så skönt att bara få va hos mamma och bli lite ompysslad.
Åkte till Öregrund
Träffade Hella och Fredrik
Uteservering igen, denna gången med mamma!!
Middag hos moster på landet
Hälsade på Hella och Fredriks sommarställe
Rikar och Zandra med barnen semestrade i Uppsala!!
Mamma fick sin 60-års present
En kryssning med Cinderella tillsammans med mig, Roger, Margareta och Mats
Sen styrde kosan hemåt igen tillsammans med Roger. Sista veckan spenderades hemma och självklart på stranden.
Hella, Fredrik och Moa kom på besök.
Den här semestern kan jag verkligen inte klaga på! En av dom bästa måste jag säga! Augusti bjöd på den årliga kräftskivan hemma hos Jenny och Micke. Stor fest med massor av folk. Riktigt kul fest som varade in på småtimmarna. Jag tror inte jag kom isäng förrän halv fem.
September, sommaren var slut och allvaret började igen, så även träningen. 2014 var året då faktiskt träningen fick ett större fokus i mitt liv. Zandra och jag började träna mer regelbundet och vi tyckte även det var roligt. Det är viktigt för att det ska funka bra.
I september bestämde jag mig äntligen för att göra nåt åt mitt tråkiga hår..
Jag klippte av det igen. Jag som skulle spara till lite längre. Men det gick inte, insåg hur tunt hår jag har, så det funkar helt enkelt inte att jag har långt hår, hur gärna jag än vill. Oktober, Elmer blir 1 år. Men herregud! ETT ÅR!!
Oktober Jag var till min älskade stad, Göteborg, hela 2 gånger. Första var med jobbet...
Och den andra var med Roger...
November hade Jenny ordnat med en stor 40-års fest för Micke, som gick omkring helt ovetandes om detta fram tills han kom till festen. Överraskningsfester är ju ett riktigt roligt påhitt...
December= min födelsedag samt jul. Allt på en gång nästan.
Mitt fina halsband jag fick av Roger
Samt middag på Big Buddah. Julen spenderades i Uppsala hemma hos mamma. Liten men väldigt mysig julafton.
Tack för ett jättebra 2014 och ser fram emot ett ännu bättre 2015 men många spännande upplevelser och händelser. God fortsättning på er!

Kommentarer
Postat av: Mojjan

Oj oj va mycket som hänt.

Svar: Ja men verkligen! Man tror inte att det händer så mycket på ett år, men tji fick jag!😊
Maria

2015-01-03 @ 18:05:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se