Lång resa...

Av olika anledningar har jag varit i Uppsala i några dagar. Orsaken håller jag för mig själv. Men...
Måste berätta om min resa hem. 
Då beslutet om att åka upp kom lite hastigt var jag tvungen att ta bilen, vilket jag egentligen inte gillar när man ska köra så långt helt själv. Men allt har i allafall gått bra. 

Påbörjade min resa söderut kl 14.00 ca för ett snabbt stopp i Bromma hos Kerstin och Fredrik. Halv 6 påbörjade jag resan söderut på riktigt. 
När jag väl tråcklat mig ur från Bromma och ut på Essingeleden var det tjockt med köer. Det gick i ca 10 km/h knappt och vissa ställen stod det helt stilla. 
Till en början höll jag modet uppe och tog det med ro. Går ju inte att stressa upp sig. Jag kommer ju inte snabbare fram för det. 


När det gått ca 2 timmar och fortfarande köer kände jag mig rätt så less. Vid det här laget har jag kommit ända fram till Södertälje. Och det är en bra bit från Stockholm. Det visade sig att jag hade minst 1 timme till i kö framför mig. 


När allt väl hade lossnat höll min urinblåsa på att sprängas och jag var jättehungrig. 
Stannade i Nyköping för kisspaus och mat. 21.30 bar kosan iväg igen. 
Körde nonstop till Jönköping och la mig i bilen och sov. Kom dock aldrig riktigt till ro men fick vila i allafall och slumra lite. 
Sen var det helt och hållet plattan i mattan och hela vägen hem. Utan stopp. 
Trött som jag vet inte vad parkerade jag hemma. Ljuvlig känsla. 
Det hade börjat ljusna lite och fåglarna kvittrade ljuvligt. 


Gissa om jag slocknade snabbt!?! 

Vårruset 2015

I Tisdags var det dags för mig att göra en debut. Loppdebut! Var med och sprang (läs lunka/jogga) Vårruset i Halmstad. 5 km och måste säga att allt gick så himla snabbt. Tyckte ändå att när man passerat 1 km så tyckte jag det var så långt kvar. O vips var man i mål. Jag e nöjd! Kom ju inte sist i allafall!!


Innan loppet var vi med i en instagram tävling där det ända priset för kvällen var att få sitta i VIP-tältet och bli bjuden på sallad, bubbel och choklad. Vilka vann tror ni???? 
Viiiiiii såklart!! 
Så himla kul... Lagnamnet var "Lättviktarna" Ha ha ha Vi har fått många skrattreaktioner när det namnet berättats vilket jag inte alls kan förstå (?!?!) 


Och till sällskap kom Blossom Tainton och snackade lite. Hon är ju den som håller i vårruset.


Hur gick loppet då? Nja! Har väl i ärlighetens namn inte tränat överdrivet mycket innan och kunde tyvärr inte jogga hela loppet igenom. Men jag e nöjd som fullföljde det och kom i mål på 42.39 minuter. 
Precis när jag sätter foten på slutspurtsfåran kommer låten "Holding out for a hero" med Bonnie Tyler och tårarna börjar flöda. Kände mig som en hjälte som faktiskt tog mig igenom det här loppet. Och när min kära kollega Mari sen möter mig hoppandes o skuttandes och berättar att vi vann VIP tältet flödade det ännu mer. Fattar inte att jag blir så blödig när jag joggar. Ha ha ha

Bjussar på en obligatorisk medaljbild! 

Toughest

Igår var jag Rikard, Zandra och Olivia i Malmö för att kolla på och hejja på en kompis till dom som var med i toughest. Herregud vilket lopp. 8 km samt 40 olika hinder att ta sig igenom. På land och även i havet.


Vi hade underbart väder hela dagen. Vi kunde till o med ta av oss jackorna ett tag. Ett liiitet tag i allafall. 

Väl hemma åkte vi hem till Rikard och Zandra sen för lite grillning. Blev dock tacos utan grill. Ha ha!
Elmer kom också hem efter att ha myst hos mormor och morfar. Självklart fick jag passa på att gosa med barnen. Samtidigt vilket inte är så vanligt att båda vill mysa på en gång. 


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se